Drie mooie sportwagens waar kinderen van dromen

Bijna ieder kind heeft wel een droomauto, een auto die ze later graag willen hebben. Het is dus niet zo gek dat dit ook bij jou het geval is. Misschien ben je ooit wel in staat deze perfecte wagen te kopen. De merken Ferrari, Porsche en Lamborghini zullen zeker niet ontbreken in deze lijst van prachtwagens.

Misschien staat jouw droomauto hier wel tussen of raak je geïnspireerd om verder te zoeken naar de perfecte auto. Wij hebben in ieder geval een top 3 gemaakt waar veel mensen het (hopelijk) mee eens zijn.

De Porsche 911, een legende onder de sportauto’s

Haast iedere autoliefhebber is bekend met de Porsche 911, met het speelse gevoel en de topprestaties van deze auto. De Porsche 911 is afgeleid van de Volkswagen Kever, maar dan natuurlijk een veel betere versie. Zoals menig auto liefhebber weet heeft een Porsche onderhoud nodig.

Een Ferrari 458, natuurlijk in het rood

Bij Ferrari denken we natuurlijk aan de vele successen in de autosport. Het prachtige design en de bijzondere styling, maar ook de rode kleur mag de liefhebber niet ontbreken. Een Ferrari hoort nu eenmaal rood te zijn en natuurlijk supersnel. Deze te gekke sportwagen heeft een topsnelheid van maar liefst 325km/u, een echt racemonster dus.

De Lamborghini Aventador, de auto van je dromen

Deze brute machine vind je niet zomaar in iedere garage in Rijsbergen of omstreken. Deze wagen kom je slechts zelden tegen, maar dat is niets wat hem minder mooi maakt. Het stoere en hoekige uiterlijk is kenmerkend voor deze prachtige machine. Het gaspedaal naar beneden, in je stoel gedrukt worden en binnen 5,8 seconden van de 0 km/u naar de 100 km/u. Is dat niet waar ieder kind van droomt?

Elkkindeenbal.nl steunt kinderen die het moeilijker hebben

Ieder kind verdient toch minstens een bal? Dat is waar wij voor gaan, we helpen kinderen om de jeugd een stukje makkelijker te maken. Natuurlijk kunnen we dit niet alleen, we zijn nog altijd op zoek naar nieuwe samenwerkingen. Neem contact op voor de mogelijkheden of voor nieuwe initiatieven.

Altijd online| Maak een afspraak | Email: Info@bedrijfonline.nl

© 2022 Bedrijfonline.nl